Кедрова олія 200мл

Виробник: Українські Коноплі
Артикул: 1-0105
Наявність:
На складі
Ціна:
390 грн.
До кошика Швидке замовлення
Кедрова олія 200мл - Ваше замовлення

Прізвище та ім'я:

Телефон:

Email:

Коментар:

Будь-ласка, вкажіть Ваше ім'я і телефон, щоб ми змогли зв'язатися з Вами.
Наш оператор зателефонує Вам для того, щоб уточнити деталі замовлення.

Отримують з ядер кедрового горіха. Має світло-бурштиновий колір, характерний ніжний запах і приємний горіховий смак.

Містить велику кількість ненасичених жирних кислот (лінолеву, олеїнову та ліноленову), мінеральних речовин, незамінних амінокислот і жиророзчинних вітамінів E (64мг /%), також джерело вітамінів А, В, В, В3. Є багатим джерелом життєво важливих мікроелементів: фосфору, калію, магнію, марганцю, міді, цинку, кобальту, йоду. Містить до 5% азотистих речовин, з них 90% становлять амінокислоти, причому 70% з них є незамінними амінокислотами.

Корисні властивості:

 

  • показано при захворюваннях шлунково-кишкового тракту;
  • має загальнозміцнюючу дію, знижує синдром хронічної втоми, підвищує розумову і фізичну працездатність;
  • особливо корисно для людей, які працюють в стресових, несприятливих природно-кліматичних та екологічних;
  • відновлює бар'єрну функцію мембран, призводить до поліпшення мозкового і периферичного кровообігу, сприяє насиченню органів і тканин киснем, знижує або усуває порушення жирового обміну;
  • є ефективним природним антиоксидантом;
  • має гепатопротекторну, противиразковий, антисептичну, антисклеротичну дію, знижує проліферацію клітин простати, а також нормалізує секреторну і моторну евакуаторну функції шлунка, обмін речовин, прискорює загоєння ран і опіків і зменшує інтоксикацію організму при прийомі хімічних препаратів;
  • ефективний засіб для повноцінного догляду за шкірою, використовується для очищення, живлення і захисту шкіри, прекрасно пом'якшує, робить більш пружною і еластичною, зберігає природну зволоженість шкіри будь-якого типу.

 

Застосування: дорослим і дітям по одній чайній ложці три рази в день до їжі, в косметології, в кулінарії для приготування соусів, як інгредієнт для салатів, солодощів.

Написати відгук

Ваше Ім’я:
Ваш відгук: Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.
Рейтинг Погано            Добре
Введіть код, вказаний на зображенні: